Публічні закупівлі

15.03.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) Продукція борошномельно-круп’яної промисловості (15610000-7)(Гречана крупа, геркулес (пластівці вівсяні), перлова крупа, пшенична крупа, пшоно, рис оброблений, ячмінна крупа, кукурудзяна крупа, булгур, борошно пшеничне в/г)» Номенклатура: 15613300-1 – Злакові продукти: крупа гречана, пшоно шліфоване, крупа перлова, крупа ячмінна, крупа кукурудзяна; 15613000- 8 – Продукція із зерна зернових культур: крупа пшенична, булгур; 15612100-2 – Борошно пшеничне: борошно пшеничне вищого ґатунку; 15613380-5 – Вівсяні пластівці: геркулес (пластівці вівсяні)); 15614000-5 – Рис оброблений: рис оброблений:

11.03.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) Продукція тваринництва та супутня продукція (03140000-4) (яйця птиці)» Номенклатура: 03142500-3 - яйця:

04.03.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби (15840000-8) (Какао)» Номенклатура: 15841000-5 какао:

25.02.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) Фруктові та овочеві соки (15320000-7 (соки)) Номенклатура:15321000-4 –фруктові соки: яблучно-виноградний, мультифруктовий, яблучно-грушевий, яблучно-персиковий, яблучно-полуничний; 15321100-5-апельсиновий, 15321500-9- виноградний, 15321600-0- яблучний:

25.02.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (15810000-9) (Хліб цільнозерновий пшеничний та цільнозерновий житньо-пшеничний)» Номенклатура: 15811100-7 Хліб:

24.02.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) Молочні продукти різні (15550000-8) (Сметана жирністю не менше 20%)» Номенклатура: 15550000-8 молочні продукти різні:

23.02.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) Овочі, фрукти та горіхи (03220000-9) (лимони, яблука, мандарини, банани, вишня, слива, виноград, абрикоси, апельсини, персики, гарбуз, смородина, полуниця) (03222000-3)» Номенклатура:03222321-9 –яблуко; 03222334-3 – слива; 03222210-8 – лимон; 03222333-6 вишня; 03222111-4 – банан; 03222220-1 – апельсин; 03222332-9; 03222240-7 – мандарини; 03222331-2 – абрикос; 03222340-8- виноград; 03222300-6 – нетропічні фрукти: гарбуз; 03222311-6 – смородина; 03222313-0 - полуниця:

22.02.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (15220000-6) (Риба тушка (хек) та риба філе (хек))» Номенклатура:15221000-3 - морожена риба:

21.02.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) Овочі, фрукти та горіхи (03220000-9) (буряк, буряк молодого врожаю, морква, морква молодого врожаю, цибуля, цибуля молодого врожаю , капуста качанна, капуста качанна молодого врожаю огірки, помідори, кабачки, баклажани, зелена цибуля, перець болгарський, капуста цвітна, зелень (кріп, петрушка),) (03221000-6- овочі)» Номенклатура:03221111-7 –буряк, буряк молодого врожаю; 03221113-1 – цибуля, цибуля молодого врожаю; 03221000-6 – овочі: баклажани; (зелень (петрушка, кріп, зелена цибулька); 03221112-4 – морква, морква молодого врожаю; 03221410-3 капуста качанна, капуста молодого врожаю; 03221230-7 – перець овочевий: перець болгарський; 03221250-3 – кабачок;03221420-6 – капуста цвітна; 03221240-0 – помідор; 03221270 - огірок:


21.02.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV)Оброблені фрукти та овочі (15330000-0) (квашені огірки, квашена капуста, квашені помідори, паста томатна, горох колотий, квасоля, горошок морожений, кабачок морожений, капуста цвітна морожена, баклажан морожений, шпинат морожений)15331000-7 - Оброблені овочі» Номенклатура:15331000-7 –Оброблені овочі: квашені огірки; 15331142-4 – оброблена капуста: квашена капуста; 15331134-5 – оброблені помідори: квашені помідори; 15331425-2 – томатне пюре: паста томатна; 15331133-8 – колотий горох; 15331130-7 – квасоля, горох, перець овочевий, помідори та інші овочі: квасоля біла, квасоля червона; 15331170-9 – морожені овочі: горошок морожений, кабачок морожений, капуста цвітна морожена, баклажан морожений, шпинат морожений :

17.02.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) Оброблені фрукти та овочі (15330000-0) (чорнослив без кісточок, курага, родзинки без кісточок, сухофрукти, вишня без кісточок морожена, персик без кісточок морожений, смородина морожена, малина морожена, гарбуз морожений, абрикос без кісточок морожений, слива без кісточок морожена, полуниця морожена) Номенклатура:15332000-4 –Оброблені фрукти та горіхи: вишня без кісточок морожена, персик без кісточок морожений, смородина морожена, малина морожена, , абрикос без кісточок морожений, слива без кісточок морожена, полуниця морожена; 15332410-1 – сухофрукти: сухофрукти, чорнослив без кісточок, курага; 15332419-4 – родзинки без кісточок; 15332180-9 – баштанні культури: гарбуз морожений:

15.02.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) Продукція борошномельно-круп’яної промисловості (15610000-7)(Гречана крупа, геркулес (пластівці вівсяні), перлова крупа, пшенична крупа, пшоно, рис оброблений, ячмінна крупа, кукурудзяна крупа, булгур, борошно пшеничне в/г)» Номенклатура: 15613300-1 – Злакові продукти: крупа гречана, пшоно шліфоване, крупа перлова, крупа ячмінна, крупа кукурудзяна; 15613000- 8 – Продукція із зерна зернових культур: крупа пшенична, булгур; 15612100-2 – Борошно пшеничне: борошно пшеничне вищого ґатунку; 15613380-5 – Вівсяні пластівці: геркулес (пластівці вівсяні)); 15614000-5 – Рис оброблений: рис оброблений:

11.02.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) Продукція тваринництва та супутня продукція (03140000-4) (яйця птиці)» Номенклатура: 03142500-3 - яйця:

10.02.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) Вершкове масло) (15530000-2) Номенклатура: 15530000-2 – вершкове масло:

08.02.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) Молоко та вершки (15510000-6) (Молоко рідке пастеризоване жирністю не менше 2,5 %,)» Номенклатура: 15511100-4 пастеризоване молоко:

07.02.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) М'ясо (курятина: філе охолоджене, ніжка охолоджена) (15110000-2) Номенклатура: 15112000-6 – м'ясо свійської птиці:

04.02.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) Сирні продукти (15540000-5) (Сир кисломолочний не нижче 9% жирності та сир твердий не нижче 45% жирності)» Номенклатура: 15544000-3 - твердий сир, 15542000-9 - свіжий сир:

28.01.2022 Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість ДК 021:2015: (CPV) М'ясо (15110000-2) (м'ясо яловичини І категорії, м'ясо свинини)» Номенклатура: 15111100-0 м'ясо яловичини; 15113000-3 м'ясо свинини:

04.01.2022 Обгрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість.

23.10.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Капітальний ремонт ДНЗ №111 на вул. Виговського, 1а у м.Львові. Додаткові роботи. (ДСТУ Б Д.1.1-1:2013) (ДК 021:2015: Інші завершальні роботи - 45450000-6)»